Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Sanatate - Articol despre tratamente si remedii, Sarcina si nastereaParadontoza - simptome si tratament
Parodontoza - boala gingiilorParadontoza este o boala a gingiei ce se manifesta prin degenerarea paradontiului, atacand radacina dintilor si ducand, in final, la pierderea lor. Clasificata de unii ca o boala a civilizatiei, a alimentatiei incorecte a omului modern, paradontoza nu poate fi definitiv tratata si doar stopata, si de aceea este important sa luam masurile corespunzatoare pentru a o preveni.
Cauzele exacte ale aparitiei ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe
 
 
Venele varicoase sau varicele
Varicele sau venele varicoaseInestetice si uneori dureroase, varicele reprezinta cea mai frecventa boala a venelor care afecteaza atat femeile cat si barbatii, indiferent de varsta. Situate cu precadere la nivelul membrelor inferioare, pe gambe, dar si coapse, varicele se caracterizeaza prin dilatari patologice ale venelor datorita pierderii elasticitatii acestora, care iau astfel o forma iregulata si capata culoarea alb ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe
 
 
Hipertensiunea arteriala
Hipertensiunea arteriala - boala cardiovasculara, tratament hipertensiuneNumita si “ucigasul tacut” pentru ca este adesea asimptomatica, in timp ce efectele sale asupra organismului pot fi fatale daca nu este tratata, hipertensiunea arteriala este cea mai raspandita boala cardiovasculara, afectand peste jumatate de miliard de oameni din intreaga lume.

Hipertensiunea arteriala este caracterizata de cresterea valorii normale a presiuni ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe
 
 
Caderea parului la femei
Caderea parului - tratament caderea parului - caderea parului la femei - stop caderii parului Podoaba capilara a reprezentat intotdeauna un atuu al feminitatii insa in ultimul timp caderea parului a devenit o problema ce afecteaza tot mai multe femei, inca de la o varsta tanara.

Se apreciaza ca, in mod normal, pierdem intre 40 – 100 fire de par zilnic, insa cand cantitatea depaseste aceasta limita, putem vorbi despre caderea parului ca o afecti ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii