Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Sanatate - Articol despre tratamente si remedii, Sarcina si nastereaGelozia intre frati

Gelozia intre fratiSosirea unui fratior sau a unei surioare nu il lasa indiferent pe primul nascut mai ales daca are intre 1-3 ani! La aceasta varsta, cand copilul este inca in crestere, schimbarile petrecute odata cu sosirea unui alt copil, poate capata diferite forme: furie, semne de intrebare, regresie…urmeaza sfaturile noastre pentru a-l calma si sa pregatesti in liniste venirea celui d ...
Categoria: Mama | Citeste mai departe

 
 
Cum sa prevenim raceala si gripa?

Cum sa prevenim raceala si gripaStarea vremii nu este deloc stabila in aceasta parte a anului, iar bolile de sezon au inceput deja sa isi faca aparitia printre membrii familiilor noastre. De aceea trebuie sa stim cum sa prevenim raceala si gripa si cum sa ne protejam sotul si copiii impotriva acestor boli de sezon, care se datoreaza schimbarilor bruste de temperatura.

Toamna este un anotimp periculos pentru sanatatea fiecar ...
Categoria: Medicina | Citeste mai departe

 
 
Alergii - alimente care pot ucide

Alergii - alimente care pot ucideAlergiile alimentare sunt din ce in ce mai numeroase. Acestea pot fi mortale si se pot manifesta la orice varsta. Iata lista alimentelor cu risc si semnele care dau alarma!

Arahidele – atentie la socul anafilactic! Alergia la arahide este una dintre alergiile mortale. Arahida este r ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Insarcinata iarna? Cum sa te pastrezi in forma

Insarcinata iarna? Cum sa te pastrezi in formaEsti viitoare mamica? Iata cateva sfaturi pentru a trece cu bine si in forma peste aceasta iarna!

Traiasca Vitamina D! Concentratia mamei de Vitamina D joaca un rol primordial asupra sistemului osos a fatului. Un studiu britanic recent spune ca daca mama are carenta de V ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 
Alimentatia lui bebe

Alimentatia lui bebeLegumele in alimentatia lui bebe. Legumele sunt primele alimente introduse in alimentatia lui bebe pentru a avea o alimentatie diversificata. Dar cand trebuie introduse in meniu? In ce cantitate? Pe care sa le alegi? Noi iti raspundem la intrebari.

Introducerea legumelor in alimentatia unui bebelus va optimiza aportul de Vitamina C si E, betacaroten sau pr ...
Categoria: Mama | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii