Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Sanatate - Articol despre tratamente si remedii, Sarcina si nastereaIntrebari despre alimentatia copilului

Intrebari despre alimentatia copiluluiIntre 1-3 ani, beblusul tau devine un copilas care mananca aproape ca tine. Pana la 36 de luni, el trebuie sa aiba o alimentatie specifica, adaptata nevoilor sale nutritionale.

Copilul meu este prea grasut. Trebuie sa il pun la regim? Nici vorba! Pur si simplu, reechilibreaza-i meniul impreuna cu pediatrul.Important este sa variezi alimentele si ...
Categoria: Mama | Citeste mai departe

 
 
Cancerul pulmonar, o maladie care face ravagii in randul populatiei adulte

Desi afecteaza intr-un procent mai mare barbatii decat femeile, in ultimii ani, datorita in principal obiceiurilor nesanatoase pe care le adoptam, aceasta temuta maladie incep sa faca ravagii si in randul doamnelor. In cadrul neoplaziilor, cancerul pulmonar reprezinta o cauza majora de mortalitate, fiind depasit ca incidenta numai de cancerul mamar.

Rata de mortalitate este extrem de ridicata, in primul ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Tratamente pentru combaterea problemelor menstruale

O treime din viata femeilor este petrecuta sub influenta ciclului menstrual si peste 90% dintre ele se confrunta cel putin o data in viata cu probleme legate de menstruatie, din cauza unui ciclu neregulat, prea abundent, sau de durerile care il insotesc.

Medicina | Citeste mai departe

 
 
Fertilitatea la femei
Fertilitatea la femeiFemeile nu sunt la fel in ceea ce priveste fertilitatea: in timp ce unele raman imediat insarcinate daca au uitat sa ia o singura data pilula, altele pot incerca ani la rand fara niciun rezultat. Fertilitatea nu depinde numai de factori biologici: o buna igiena de viata si niste obiceiuri simple cresc sansele femeii de a concepe un copil.

Ce este fertilitatea?
Fertilitatea desemneaza capacitatea sau ap ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe
 
 
Ce poate sa faca un copil in casa cand ploua? Idei

Ce poate sa faca un copil in casa cand ploua? IdeiCopilul tau se va distra de minune impreuna cu tine inventand jocuri, cu conditia ca el sa aleaga activitatea careia i se va dedica in totalitate. Iata cateva idei!

Pictati sau desenati amprentele mainilor sau ale picioarelor! Copiii adora sa-si inmoaie picioarele sau mainile in vopsea si sa paseasca apoi pe foi mari si albe as ...
Categoria: Mama | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii