Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Sanatate - Articol despre tratamente si remedii, Sarcina si nastereaTratamente naturiste in cazul arsurilor solare

Indicat este sa te feresti de a sta mult la razele soarelui daca acestea sunt foarte puternice si sa te protejezi cu diferite creme protectoare impotriva raditiilor ultraviolete. Daca totusi nu ai tinut cont de aceste lucruri si raul deja s-a produs, exista cateva remedii pentru a combate arsurile solare la indemana oricui.

Compresele cu lapte

Medicina | Citeste mai departe

 
 
Ce este gastrita? Cum se manifesta si cum se trateaza?

Ce este gastrita? Cum se manifesta si cum se trateaza?Probabil ca v-ati pus uneori intrebarea „ce este gastrita?”, iar daca nu ati gasit un raspuns, ati venit unde trebuie. In urmatoarele randuri va vom prezenta modul in care se carcaterizeaza gastrita si factorii de care aceasta este provocata. Bineinteles, tot din acest articol veti afla cum se manifesta gastrita si ...
Categoria: Afectiuni | Citeste mai departe

 
 
Ce exercitii fizice poti face in timpul sarcinii?

Ce exercitii fizice poti face in timpul sarcinii?Sarcina nu trebuie considerata o ocazie de a sta degeaba si nu a face exercitii fizice, cu scuza ca sunteti insarcinate si nu vreti ca efortul sa afecteze fatul. Dimpotriva  exercitiile fizice sunt recomandate in timpul sarcinii, la fel de mul ca si dupa aceasta.  Cu exceptia cazurilor izolate in care un cad ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 
Alergiile alimentare

Alergiile alimentareLa unii copii, cel mai mic contact cu laptele, alunele sau pestele poate declansa o criza de urticarie, eczema sau un soc grav. In ultimii cinci ani numarul de alergii alimentare s-a dublat! Noi va spunem cum sa le depistati, cum sa le tratati si, cel mai important, cum sa le preveniti!

Alergiile alimentare constituie o problema majora. ...
Categoria: Mama | Citeste mai departe

 
 
Inghetata si beneficiile pe care le poate aduce

Intr-o zi caniculara de vara cine nu tanjeste dupa o inghetata savuroasa? Dar de cele mai multe ori iti pui pofta in cui si te gandesti la silueta ta plecand cu gandul la acest minunat desert. Exista insa si cateva lucruri bune care trebuie luate in considerare la inghetata.

Aceasta este o buna sursa de vitamine, ea continand vitamina ...
Categoria: Medicina | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii