Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Sarcina - tipurile de sarcina si complicatiile asociate sarciniiSarcina, ce trebuie sa stii despre sarcina

Sarcina, ce trebuie sa stii despre sarcinaSarcina este fara indoiala, cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, o perioada ce culmineaza cu momentul in care isi tine pentru prima data copilul in brate. Este o etapa din viata fiecarei femei plina de emotii, bucurie si o fericire greu de descris in cuvinte.

Cu toate astea sarcina poate fi de multe ori un motiv de ingrijorare la fel de bine cum poate fi ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 
Cum sa ma pregatesc pentru venirea unui copil

Cum sa ma pregatesc pentru venirea unui copilAveti o relatie de ani buni si v-ati hotarat in sfarsit sa faceti un copil sau deja asteptati sa vina din clipa in clipa? Indiferent de situatia in care va aflati in acest moment, aveti nevoie de cateva sfaturi si idei, privind venirea pe lume a unui bebelus, iar noi suntem cei care vi le vom oferi, astazi, in acest articol.

In primul rand, Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 
Cand raman insarcinata? Inainte sau dupa ciclu?

Cand raman insarcinata? Inainte sau dupa ciclu?Pe internet si nu numai, am auzit foarte des aceasta intrebare si anume cand este bine sa ramai insarcinata? Inainte sau dupa ciclu? Ei bine, eu voi incerca sa raspund acestei intrebari intr-o anumita structura, pe care o voi prezenta in randurile de mai jos si sper ca pe aceasta cale sa va lamuresc pe fiecare din voi, iar daca nu reusesc, nu ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 
Calculator de sarcina

Calculator de sarcina - perioada de fertilitateSarcina este un eveniment foarte important in viata unei femei, cu trairi intense si emotii pe masura. Exista insa si situatii in care o sarcina poate veni intr-un moment nepotrivit, la o varsta frageda sau cand cei doi parteneri poate ca nu sunt pregatiti pe deplin pentru un astfel de pas.

...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe
 
 
Cum ramai repede insarcinata?

Sfaturi pentru a ramane repede insarcinataDesi cele mai multe femei folosesc fel si fel de metode contraceptive pentru a nu ramane insarcinate, altele, ce isi doresc cu ardoare un bebelus, nu-l pot avea. Intre 20 – 30 de ani o femeie are nevoie, in medie, de 4 – 5 luni pentru a ramane insarcinata, in conditiile in care fertilitatea ambelor sexe scade odata cu inaintarea in varsta. Desi nu exista solutii garantate pentru a ...
Categoria: Sarcina | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii