Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Timp liber si petrecerea timpului liber - Divertisment si vacante3 Destinatii turistice care nu trebuiesc ratate

Dupa cum stiti, Romania este o tara binecuvantata de zei in ceea ce priveste frumusetile ce pot fi admirate in spatiul carpato danubiano pontic.

Am alcatuit pentru Dumneavoastra o lista cu 3 destinatii de vacanta care merita pe deplin vizitate, inainte de a va hotara sa va petreceti concediul peste hotare. In plus, banii pe care ii veti scoate din buzunar pentru un sejur de vi ...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe

 
 
Paris, Orasul Luminii

Cu o populatie de peste 12.000.000 de locuitori in zona metropolitana, Parisul, supranumit si Orasul luminii, este cel mai important centru turistic, cultural, politic si administrativ din Franta.

Cu o densitate fantastica de monumente istorice, nu mai putin de 3800 si cu peste 17.000.000 de turisti anual, capitala Frantei este de departe cea mai vizitata dstinatie turistica din lume.

Parisul are o istorie de peste 2000 de ani, numele sau tr ...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe

 
 
Hanul Manuc, un monument de exceptie al Bucurestilor de altadata

Odata pasit ca turist in Bucuresti, capitala Romaniei care usor usor se transforma intr-un mondtru cu cladiri inalte din otel si sticla, in specificul arhitectural al vremii, unul dintre obiectivele care aduce aminte de Targul Bucurestilor anilor 1800 este Hanul Manuc, un monument istoric de mare importanta care nu trebuie ratat.

Istoria Hanului

...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe
 
 
Babele, un monument natural de exceptie

Una dintre atractiile de exceptie pe care vi le ofera platoul Bucegilor, Babele, caci la ele ne vom referi in acest articol, au nascut o serie de controverse, in jurul lor tesandu-se o serie de legende.

Pe deoparte oamenii de stiinta sustin ca celebrul monument al naturii a luat nastere in urma procesului de eroziune al blocurilor de calcar si gresie, proces infaptuit dealungu ...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe

 
 
Castelul Peles

Fiind cel mai spectaculos muzeu de pe Valea Prahovei si al doilea obiectiv turistic din Romania, dupa celebrul Castel Bran, asociat de multi cu istoria Contelui Dracula, cu o medie de peste 250.000 de vizitatori anual si de peste 6.800.000 de oaspeti care i-au calcat pragul din 1990 de cand a reintrat in circuitul turistic, Castelul Peles este un obiectiv care nu trebuie ratat daca sunteti in tre ...
Categoria: Calatorii | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii