Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Totul despre sex - Tot ceea ce ai nevoie sa stii despre sexPrima data pentru fete
Prima data pentru feteScriu un nou articol, iar in urmatoarele randuri vreau sa va explic ce inseamna prima data si incerc sa fac aceasta sintagma pe intelesul tuturor, atat pe intelesul baietilor cat si al fetelor. Vom incepe asadar cu o definitie luata din popor, nu din dex, deci o clarificare pe care v-o pot oferi, astfel incat sa intelegeti ce inseamna prima data - mai ales in cazul fetelor.

Deci ce inseamna prima data? Categoria: Sex | Citeste mai departe

 
 
Sexul face bine la frumusete
Sexul face bine la frumuseteO viata sexuala activa si satisfacatoare este buna pentru moral! Asta o stiam! Dar stiati faptul ca de fiecare data cand faceti dragoste va imbunatatiti starea de sanatate? Si vestea cea buna este ca si partidele mai putin reusite ne fac bine!

Sex pentru un somn reparator! Aceasta dorinta brusca de a dormi provine de la secretia de endorfine, u ...
Categoria: Sex | Citeste mai departe

 
 
Cum sa devii regina preludiului
Cum sa devii regina preludiuluiPreludiul este o etapa fundamentala, un moment senzual de savurat in doi! Mangaieri, saruturi senzuale, dezmierdari…imposibil sa treci peste! Descopera ce trebuie sa faci ca sa devii regina preludiului!

De ce sa ne grabim? Sa faci dragoste este un moment intens in timpu ...
Categoria: Sex | Citeste mai departe

 
 
Locuri pentru a face sex

Locuri insolite pentru a face sexSexul in pat devine rutinier dupa un timp...unele cupluri se lanseaza atunci in atacul bucatariei sau a altor locuri din casa inca neexplorate. Dar pentru unii iesirea din rutina inseamna sa faca sex in unele locuri riscante. Iata cateva locuri insolite pentru a face sex care cu siguranta va vor scoate din rutina!

Cine nu a visat macar o data sa faca sex la malul marii sau la bordul unui avion? ...
Categoria: Sex | Citeste mai departe

 
 
Lenjeria sexy - condimentul suprem al relatiei tale

Lenjerie sexy - lenjerie sexy, magazine onlineLenjeria sexy face parte din arsenalul de seductie al fiecarei femei, este acel ceva care nu lipseste niciodata din garderoba sa. De fapt am putea spune ca acest tip de lenjerie este una cu traditie, si asta pentru ca femeile s-au folosit mereu de orice truc pentru a fi cat mai atragatoare si provocatoare chiar in fata barbatilor, iar lenjeria sexy a aparut cu foarte mult timp in urma. De atun ...
Categoria: Sex | Citeste mai departe

 
 


Ultimele comentarii