Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Te-ai intrebat vreodata ce semnifica visele?

Marţi, 10 Ianuarie 2012    Adauga comentariu 1 Comentarii   Trimite pe messenger! Trimite pe messenger Imprimare Email

Te-ai intrebat vreodata ce semnifica visele?Sunt sigur ca da. Cel putin o data in viata fiecareia dintre voi v-ati pus aceasta intrebare legata de semnificatia viselor si sunt aproape sigur ca nu ati dat intr-un timp util de raspunsul dorit, iar asta va lasat un semn mare de intrebare. Dar uite ca o data cu trecerea timpului, oamenii au evoluat si treptat unii s-au specializat pe aceasta latura numita interpretarea viselor.

Cu toate ca noi avem senzatia ca visul dureaza o noapte intreaga, nu este asa. Acesta este un fenomen care se petrece in subconstientul omului, pe tot parcursul vietii si are o durata de circa sase ani. Asta inseamna ca in fiecare noapte, oricine viseaza in jur de doua ore. Din aceste doua ore nu reusim sa retinem mare lucru, dar atunci cand reusim sa “culegem” ceva dintr-un vis il putem interpreta cu ajutorul unui dictionar de vise. Suna interesant, nu e asa? Sa ne putem interpreta visele, este un lucru extraordinar mai ales pentru acei oameni care sunt pasionati de acest lucru.

Pentru interpretarea viselor trebuie mai intai sa vedem din ce categorie face parte visul. Trebuie sa facem acest lucru, deoarece visurile se clasifica pe mai multe categorii dintre care cea mai cunoscuta se numeste vis lucid. Ce inseamna vis lucid? Visul lucid este acel tip de vis care poate fi controlat de mintea(imaginatia) omului si care in acelasi timp este constientizat. Intr-un vis lucid mediul inconjurator devine mult mai atragator si mult mai realist fata de mediul unui vis obisnuit, iar visatorul are controlul absolut a tot ceea ce se intampla in acel vis.

Mai exista si o categorie a viselor care prezic un eveniment din viata reala sau ceva de genul acesta, dar nu intotdeauna aceste predictii sunt adevarate. Totusi va puteti consulta in privinta acestui lucru, utilizand un dictionar de vise care va poate dezvalui, mai devreme sau mai tarziu, adevarul despre adevarata insemnatate a visului pe care tocmai l-ati avut.

Dar ce ne transmit cu adevarat visele noastre? Consultand parerile a mai multor specialisti am realizat ca visele noastre sunt de fapt transpunerea unor evenimente care ni s-au intamplat cu nu foarte mult timp in urma sau pur si simplu ne dezvaluie starea in care ne aflam la un moment dat.  Unele vise ne pot spune chiar daca suferim de o boala sau ne pot arata de ce parte a „baricadei” suntem, daca am pacatuit sau daca am facut fapte bune.

Trebuie sa stiti ca multe vedete, personalitati si chiar artisti au realizat ca visele pot fi interpretate cu adevarat si au aflat care este insemnatatea acestora si cu ce i-ar putea ajuta daca afla sau nu semnificatia unui anume vise. In fine, puteti face acest lucru si anume sa interpretati un vis, de una singura sau puteti consulta un specialist. Sunt unii psihologi foarte buni in acest domeniu si la care va recomand sa mergeti, iar mersul la psiholog nu ar trebui sa va faca sa va fie rusine, ci din contra este un lucru demn de toata admiratie. Asa ajungeti sa va cunoasteti cu adevarat si sa stiti ce lucruri se pot petrece in viata dumneavoastra.

Adauga comentariu

Numele
Comentariul tau
Anunta-ma daca mai apar comentarii noi!
Security code Introdu codul din imagine

Regenerare cod
 

Ultimele comentarii