Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Urari si sms-uri de Paste

Marţi, 29 Martie 2011    Adauga comentariu 0 Comentarii   Trimite pe messenger! Trimite pe messenger Imprimare Email

Urari si sms-uri de Paste - sms-uri de pasteMai e putin putin si implicit vom scrie celor dragi urari de Paste ! Noi le venim in ajutor celor care nu mai au inspiratie cu cateva dintre cele mai frumoase urari de Paste !

« Fie ca aceasta Renastere sa aduca fiecaruia mai multa intelepciune si bunatate, si acestea sa fie rasplatite cu ceea ce isi doreste fiecare atat pentru el cat si pentru cei apropiati si dragi. .... Paste Fericit! »

« Lumina Pascala sa va intre in suflete, sa va aduca bucurie si intelegere ! Sanatate si tot ceea ce va doriti ! Iar iepurasul sa va aduca dragoste si darurile asteptate ! Hristos a inviat ! »

« In aceasta saptamana retraim Patimile Domnului, se apropie ziua in care vom retrai si bucuria Invierii Mantuitorul nostru Iisus Hristos, fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa ne aduca tuturor in suflet liniste, multa multa sanatate, belsug in case, iubire si multa intelegere ! »

« In acel miez de noapte, cand Domnul Nostru Iisus Hristos se va inalta la ceruri, sa cantam cu totii : HRISTOS A INVIAT !...sa ne bucuram, sa-l rugam sa ne asculte rugaciunile, sa ne vada tristetea din sufletele noastre si sa nu ne lase. Va doresc tuturor un PESTE FERICIT ! »

« Sarbatorile, prilej bun de-a ne aduce aminte ca trebuie sa fim mai buni, mai intelegatori, mai putin egoisti.Zambiti, primiti caldura primaverii si a luminii, bucurati-va de vacanta si pastrati sentimentele bune pentru mai mult timp. Paste Fericit! »

« Hristos a Inviat! Bucurati-va alaturi de cerul intreg. Dati-i slava Celui care si-a intins mainile pe cruce pentru a imbratisa intregul univers cu dragostea Sa. Iubiti! Lumina Sfanta a Invierii Mantuitorului sa va reverse-n suflete pace si fericire multa ! »

« Lacrimile lumanarilor care vegheaza la purificarea sufletelor sa se transforme in felinare eterne menite sa va calauzeasca pe un drum drept.Un Paste Fericit! »

« Iepurasul e multumit fiindca iarba a inverzit,mielul in tava e rumenit,vinul rosu e pregatit,sa aveti un Paste Fericit! »

« De Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea in casa si in sufletele dumneavoastra. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei si a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete . Paste fericit ! »

“Deschideti ochii pentru a vedea Minunea Invierii, deschideti-va inimile pentru ca Lumina Sfanta sa va lumineze sufletul, ridicati glasurile pentru a canta cu toti "Hristos a Inviat" . Un Paste Fericit alaturi de toti cei dragi!”

“Isus a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn! Vestea invierii lui sa nasca puterea de a iubi si a ierta.”

“M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Dar sunt putin in dilema! Cica ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!”


Adauga comentariu

Numele
Comentariul tau
Anunta-ma daca mai apar comentarii noi!
Security code Introdu codul din imagine

Regenerare cod
 

Ultimele comentarii