Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Coafuri

Cum se pun extensiile de par
Cum se pun extensiile de parInvatati pe baza acestui video tutorial cum sa aplicati sau sa puneti singure extensiile de par, fara ajutorul vreunui specialist. Gata cu banii aruncati pe saloane de coafor si specialisti, aveti rabdare, urmariti tutorialul si bucurati-va de succes.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Coafura Christina Aguilera
Coafura Christina AguileraCateva dintre voi vor vrea sa aiba parul carliontat ca al bine cunoscutei artiste Christina Aguilera. Ei bine, acum puteti afla cum ii puteti avea. In acest video tutorial vor fi prezentati pasii cu ajutorul carora puteti obtine o veritabila coafura Christina Aguilera.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Coafura Amy Winehouse
Coafura Amy WinehouseDupa cum bine sitit Amy Winehouse a murit, dar coafura acesteia continua sa faca furori. Daca vreti o coafura Amy Winehouse, nu trebuie decat sa urmariti urmatorul video tutorial. Aplicati pas cu pas trucurile prezentate in tutorial si va veti bucura de reusita.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Coafura Gwen Stefani
Coafura Gwen StefaniDaca vreti o coafura ca a bine cunoscutei artiste de muzica pop Gwen Stefani, este bine sa urmariti urmatorul video tutorial in care va sunt prezentate cateva mici trucuri si efecte pe care le puteti folosi in obtinerea unei coafuri ca cea a artistei Gwen Stefani. Urmariti tutorialul!

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Coafura eleganta de toamna
Coafura eleganta de toamnaIn acest video tutorial va este prezentat un model de coafura eleganta care este foarte usor de realizat si nu necesita mult timp. Trebuie doar putina rabdare si cateva minute libere. Este perfecta pentru o seara romantica de toamna.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii