Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Coafuri

Coafura eleganta de toamna
Coafura eleganta de toamnaIn acest video tutorial va este prezentat un model de coafura eleganta care este foarte usor de realizat si nu necesita mult timp. Trebuie doar putina rabdare si cateva minute libere. Este perfecta pentru o seara romantica de toamna.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Breton in 3 secunde
Breton in 3 secundeEste un breton din par natural cu clipsuri pe care il pun si-l dau jos dupa cum am dispozitie. Daca parul nu sta cum vreau, nimic mai simplu: imi strang parul in coc neglije si imi pun bretonul. Ai purta asa ceva?! Sau ti se pare dubios?!

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Par ondulat, usor de realizat
Par ondulat, usor de realizatIn tutorialul de mai jos, realizatoarea acestuia, prezinta cateva mici trucuri pentru obtinerea unui par ondulat. Trucurile se pot aplica acasa si nu necesita sa mergeti la un coafor specializat. Timpul in care se poate realiza acest tip de coafura este relativ mic si nu necesita investitii prea mare. Nu ramane, decat sa va spun mult succes in obtinerea coafurii dorite.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Coafura realizata cu produse naturale
Coafura realizata cu produse naturaleBuna, fetelor! Acest tutorial video prezinta un tip de coafura, care poate fi realizat cu produse naturale. Aceasta coafura este perfecta pentru evenimente speciale si este usor de realizat. Toate produsele de care aveti nevoie sunt prezentate in clipul de mai jos. Mult noroc!

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Coafura eleganta pentru evenimente importante
coafura eleganta Coafura eleganta pentru evenimentele tale importante prezentata de binecunoscutul stilist Johnny Lavoy. Aceasta coafura poate fi facuta pentru evenimetele din preajma sarbatorilor!

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii