Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Fitness

Exercitii fizice pentru arderea grasimilor
Exercitii fitness pentru acasaIn video tutorialul de mai jos sunt prezentate o serie de exercitii fitness care stimuleaza arderea grasimilor. Cu ajutorul lor puteti scapa de kilogramele in plus. Bineinteles pe langa acestea trebuie sa tineti si un regim alimentar sanatos. Consumati fructe si legume proaspete. Sportul si alimentatia sanatoasa sunt cele doua ingrediente pentru o silueta de invidiat. Faceti sport macar 20 de ...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fitness pentru acasa
Exercitii fitness pentru acasaIn video tutorialul de mai jos sunt prezentate o serie de exercitii fitness care pot fi foarte usor puse in practica acasa. Aceste exercitii fizice nu necesita aparatura speciala sau un drum la sala de fitness, ele pot fi aplicate acasa chiar in camera dumneavoastra. De asemenea, tinem sa precizam ca aceste exercitii ajuta la tonifierea muschilor, mbunatatesc circulatia sangelui si stimuleaza cresterea i ...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Fitness pentru sani si picioare
Fitness pentru sani si picioareIti doresti un corp perfect? Ai nevoie de indrumari si exercitii fitness care sa-ti stimuleze picioarele si cresterea sanilor. Ai ajuns unde trebuie. In video tutorialul de mai jos sunt prezentate cateva exercitii fizice care pot fi puse in aplicare chiar la domiciliu sau in aer liber, dupa bunul plac.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Fitness pentru un corp frumos
Exercitii fitness pentru feteCe femeie nu isi doreste sa aiba un corp frumos si sexy? Toate isi doresc, dar pentru a implini acest vis trebuie sa puneti in aplicare exercitiile prezentate in video tutorialul de mai jos si trebuie sa aveti mare grija la alimentatie, aceasta este foarte importanta. Cateva abdomene si exercitii facute la intensitate maxima, pret de cateva minute zilnic, sunt tot ce ai nevoie.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fizice pentru sanatate
Exercitii fizice pentru sanatateSanatatea este importanta, iar pentru a ne mentine corpul sanatos trebuie sa acordam atentie alimentatiei si sportului. Este bine sa facem miscare, iar exercitiile fitness prezentate in video tutorialul de mai jos, sunt utile si practice. Tot de ce aveti nevoie acum, este un spatiu si ceva timp in care sa lucrati.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii