Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Fitness

Exercitii fitness pentru fete
Exercitii fitness pentru feteMiscarea este buna, iar voi fetele aveti nevoie de miscare pentru a va mentine in forma. Daca vreti un corp sexy si sanatos, trebuie sa urmariti si sa puneti in aplicare exercitiile fitness prezentate in video tutorialul de mai jos.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fizice pentru un corp sanatos
Exercitii fizice pentru un corp sanatoseVrei sa ai un corp sanatos? Iti punem la dispozitie un video tutorial cu ajutorul caruia poti pune in aplicare, chiar la tine acasa, cateva exercitii fizice pentru un corp sanatos. Este recomandat ca aceste exercitii fizice sa fie facute minim 15 minute pe zi.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fitness pentru maini si picioare
Exercitii fitness pentru maini si picioareExercitii fitness pentru stimularea muschilor de la maini si picioare. Acestea sunt cateva exercitii fizice pe care le puteti pune in practica chiar la voi acasa, in camera de zi sau in aer liber. Exercitiile fitness pentru maini si picioare trebuie lucrate la intensitate maxima daca doriti rezultate rapide.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii pentru un corp sexy
EExercitii pentru un corp sexyCe daca a trecut vara si ai renuntat la costumul de baie, corpul tau trebuie sa fie sexy in fiecare sezon. De aceea trebuie sa te intretii. Cum? Prin exercitii fizice zilnice, prin munca intensa si devotament. Exercitiile fitness prezentate in tutorialul video de astazi sunt perfecte pentru tine si te pot ajuta sa ajungi la un corp super sexy.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fitness pentru un fund ferm
Exercitii fitness pentru un fund fermExercitiile prezentate in tutorialul de astazi sunt pentru fiecare dintre voi si prezinta cateva modificari si variatii facute atat pentru incepatoarele care nu au echipamentul necesar cat si pentru cele dintre voi care mergeti la sala. Aceste exercitii trebuie facute la intensitate maxima, daca doriti rezultate imediate. Sunt doar cateva dintre exercitiile fitness pentru un fund fer ...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii