Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Fitness

Exercitii pentru cresterea sanilor II
Exercitii pentru cresterea sanilor IIDupa cum spuneam intr-un articol anterior, exista mai multe exercitii care stimuleaza cresterea sanilor, iar daca simtiti aceasta nevoie, nu ezitati sa puneti in aplicare aceste exercitii. Astazi postez exercitiul cu numarul doi din primul set de exercitii fitness. Poate fi facut cu usurinta acasa, daca aveti acasa doua greutati de maxim 1 kg fiecare.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii Fitness pentru Sala
Exercitii fitness pentru salaBuna, fetelor! Daca v-ati hotarat sa mergeti la o sala de fitness sau daca deja mergeti la o sala de fitness, v-am pregatit un clip care contine cateva exercitii fitness care pot fi aplicate foarte usor pe aparatale din dotarea salii de fitness. Nu va asteptati sa obtineti rezultate imediate, rabdarea este cheia, iar daca mergeti zilnic, cel putin o ora pe zi la sala de fitness, este foarte ok pentru sanata ...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fitness pentru incalzire
Exercitii fitness pentru incalzireIn clipul de mai jos sunt prezentate cateva exercitii fitness pe care le puteti pune in aplicare, in timpul incalzirii. Dupa cum probabil bine stiti, incalzirea este una dintre cele mai importante parti, care trebuie neaparat realizata, inainte de orice set de exercitii fitness. Incalzirea muschilor de la picioare si brate este cea mai importanta, dar nici incalzirea gatului nu trebuie neglij ...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Exercitii pentru cresterea sanilor I
Exercitii pentru cresterea sanilorIncep sa public o serie de tutoriale video ce cuprind cateva seturi de exercitii, prin care puteti stimula cresterea bustului sau marirea sanilor - bineinteles, asta daca este cazul. Aceste exercitii sunt bune pentru a le introduce in sirul de de exercitii fitness pe care le faceti in timpul diminetii. Rezultatele nu o sa apara pocnind din degete, dar in timp se va observa diferenta.
...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
SixPack - exercitii fitness pentru abdomen
Exercitii abdomen SixPack, exercitiile fitness pentru abdomen iti vor defini muschii abdominali. Exercitiile fitness SixPack impreuna cu o alimentatie sanatoasa te vor ajuta sa ai un abdomen de vis. In acest videoclip primesti sfaturi pentru a executa exercitii pentru abdomen la tine acasa.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii