Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Machiaj

Cum sa te stergi de rimel
Cum sa te stergi de rimelCum poti sterge rimelul, fara sa strici machiajul? Mai jos aveti raspunsul. Daca nu vrei sa iti strici machiajul pe care te-ai chinuit mult timp sa il aplici si vrei totusi sa stergi rimelul, acum poti invata cum sa stergi rimelul in cativa pasi simpli. Succes!

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Machiaj dramatic si aplicarea genelor false
Machiaj dramatic si aplicarea genelor falseAcest tutorial video explica cum se aplica un machiaj dramatic si ca bonus, doua metode de a aplica genele false. Important este ca pentru acest tip de machiaj dramatic se aplica foarte putin rimel. Genele false, inainte de aplicare, trebuie verificate in functie de cum va place voua, mai mari sau mai mici. Acest lucru este, de asemenea, important. Genele false treb ...
Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Machiaj Apus de Soare
Machiaj Apus de SoareBuna, fetelor! In acest tutorial video, Catalina - artistul make up de astazi - prezinta un machiaj numit Apus de Soare. Acesta poate fi aplicat pe timp de seara si nu necesita prea mult timp. Tutorialul creat de Catalina, prezinta foarte bine felul in care se aplica acest machiaj si daca il veti urmari pas cu pas, de abia dupa aceea puteti sa va bucurati de reusita. Nu uitati sa reveniti cu pareri si propuneri, lasand un comentar ...
Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Machiaj in stil Floare de Lotus
Machiaj in stil Floare de LotusBuna, fetelor! Va surprind din nou cu un tutorial foarte bun, oferit de catre Catalina, in care aceasta explica cum se aplica machiajul in stil Floare de Lotus. Este un machiaj excelent care se poate aplica in orice situatie. Tipul in care se aplica poate varia intre 10 si 30 de minute, asta depinzand bineinteles, de experienta fiecareia dintre voi.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Cum sa aplici corect fondul de ten
cum sa aplici corect fondul de tenIn acest tutorial Ioana va invata cum sa aplicati corect fondul de ten. Bineinteles, aceasta este doar o modalitatea de a aplica fondul de ten - nu inseamna ca toata lumea trebuie sa aplice fondul de ten in acest mod. Fondul de ten infrumuseteaza chipul, acoperind zonele pe care doriti sa le ascundeti.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii