Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Manichiura

Manichiura Labute de Caine
Manichiura Labute de CaineAceasta manichiura este printre cele mai dragalase existente pe siteul nostru. Manichiura labute de caine este perfecta pentru doamnele sau domnisoarele care adora cainii. Nu este foarte greu de realizat, dar acest tip de manichiura necesita multa atentie si grija atunci cand o aplicati.

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Nyan Cat
Manichiura Nyan CatCu siguranta ati auzit de Nyan Cat, iar daca nu, va vom spune noi. Nyan Cat este fenomenul ce a pus stapanire pe internet inca de la inceputul anului, cand un grup de tineri entuziasti au publicat un video pe bine cunoscutul site youtube, in care aparea aceasta pisicuta. Din fericire cineva s-a gandit sa creeze manichiura Nyan Cat, care este extrem de simpatica si pe care o recomandam cu drag iubitoarelor de internet. Spre deosebire ...
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Party Balloon
Manichiura Party BalloonManichiura Party Balloon este una deosebita si poate fi aplicata in cazul in care doriti sa iesiti in evidenta la o petrecere sau pur si simplu doriti sa va amuzati putin. Este un model de manichiura care implica diverse culori si care necesita rabdare si atentie.
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Funny
Manichiura FunnyAcest tip de manichiura este destinat tuturor domnisoarelor care vor sa iasa in evidenta. Manichiura Funny este una dintre cele mai dragute si amuzante si poate fi aplicata extrem de simplu, fara prea mult chin. Ceea ce va trebuie pentru acest stil de manichiura este timpul liber si rabdarea, apoi veti putea sa va bucurati de rezultatul obtinut.
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Facebook
Manichiura FacebookAcesta este un model de manichiura mai nonconformist, daca putem spune asa, este inspirat din mega cunoscutul site de socializare si se potriveste perfect unor adolescente proaspat intrate la liceu sau poate chiar de scoala generala. Manichiura nu este greu de aplicat, iar culoarea predominanta, dupa cum poate v-ati dat seama este albastru.
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii