Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Manichiura

Capsuni - model de unghii
Capsuni - model de unghiiUn model de manichiura dragut este modelul de unghii stil capsuni. Pentru a picta capsunile pe unghiile dumneavoastra, trebuie doar sa acordati putin timp si multa rabdare. Se aplica foarte usor si au un efect placut, surprindeti-va prietenile cu noua manichiura!

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura de toamna
Manichiura de toamnaIn caz ca doriti ceva nou in viata voastra sau pur si simplu doriti sa schimbati ceva la lookul vostru, va pun la dispozitie un video tutorial care explica aplicarea unui model de manichiura perfecta pentru anotimpul asta racoros. Manichiura de toamna este usor de aplicat si nu necesita mult timp, doar putina rabdare.

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura personalizata
Manichiura personalizataSunt sigur ca iti doresti un model de manichiura personalizat si de aceea iti pun la dispozitie un model personalizat. Este un model de manichiura colorat si usor de aplicat, puteti crea propriile voastre idei intr-un timp util. Aveti nevoie doar de cateva culori si rabdare. Succes!

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Kiwi
Manichiura KiwiAi nevoie de modele de manichiura pentru unghiile tale? Ai intrat in pana de idei? Ai ajuns unde trebuie. Astazi iti prezentam modelul kiwi de manichiura, simplu de aplicat si care nu ia prea mult timp. Urmariti video tutorialul pentru mai multe detalii!

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Hello Kitty
Manichiura Hello KittyManichiura Hello Kitty este un tip de manichiura tineresc destiant adolescentelor, insa daca sunteti mai extravagante puteti incerca aceasta manichiura Hello Kitty, chiar daca ati depasit varsta adolescentei. Este o manichiura simpla si nu foarte greu de aplicat.

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii