Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video Manichiura

Manichiura Harry Potter
Manichiura Harry PotterManichiura Harry Potter este perfecta pentru fanele lui Harry Potter, nu necesita prea mult timp pentru aplicare ci doar multa atentie. Manichiura Harry Potter este o manichiura excelenta pentru adolescente. Culorile sunt foarte bine alese si fac din aceasta manichiura una magica, de basm.

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura pentru adolescente - Stil Pokemon
Manichiura pentru adolescente - Stil PokemonTutorialul video de astazi, prezinta un tip de manichiura pentru adolescente in stil pokemon. Asadar daca vreti sa aveti o manichiura pentru adolescente, personalizata, incercati sa adaptati aceasta manichiura la stilul vostru. Pikachu este doar un model de manichiura pentru adolescente, voua va ramane sa alegeti alt personaj care credeti ca va reprezinta.
...
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura usor de realizat acasa
Manichiura usor de realizat acasaIn tutorialul video de mai jos este prezentat un model de manichiura care poate fi foarte usor realizat acasa. Asadar nu necesita o invistitie prea mare si nici deplasarea pana la un salon specializat. Tipul de oja de care aveti nevoie este prezentat, de asemenea, tot in clipul de mai jos. Nu uitati sa reveniti cu pareri sau propuneri de tutoriale, in rubrica de comentarii de mai jos.
...
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Lady Gaga - unghii negre
manichiura Lady GagaLady Gaga, mult controversata cantareata, a inspirat pana si pe manichiuristi. Acest video clip iti arata cum poti avea o manichiura moderna asemanatoare cu una din manichiurile Lady Gaga. Nu dureaza mai mult de 5 minute si poti avea o manichiura superba!

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Manichiura zebra
manichiura zebraManichiura stil zebra. In cateva minute poti sa iti faci o manichiura foarte moderna si care se poate asorta la orice tinuta. Aceasta manichiura zebra nu iti va da multe batai de cap, fiind foarte simplu de realizat.

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii