Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video

Breton in 3 secunde
Breton in 3 secundeEste un breton din par natural cu clipsuri pe care il pun si-l dau jos dupa cum am dispozitie. Daca parul nu sta cum vreau, nimic mai simplu: imi strang parul in coc neglije si imi pun bretonul. Ai purta asa ceva?! Sau ti se pare dubios?!

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Harry Potter
Manichiura Harry PotterManichiura Harry Potter este perfecta pentru fanele lui Harry Potter, nu necesita prea mult timp pentru aplicare ci doar multa atentie. Manichiura Harry Potter este o manichiura excelenta pentru adolescente. Culorile sunt foarte bine alese si fac din aceasta manichiura una magica, de basm.

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Machiaj in stil arabesc
machiaj arabesc Machiajul arabesc impresioneaza pe toate femeile. Nu putine femei raman placut impresionate de un machiaj arabesc. Acest tip de machiaj nu este un machiaj pentru zi.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fitness pentru incalzire
Exercitii fitness pentru incalzireIn clipul de mai jos sunt prezentate cateva exercitii fitness pe care le puteti pune in aplicare, in timpul incalzirii. Dupa cum probabil bine stiti, incalzirea este una dintre cele mai importante parti, care trebuie neaparat realizata, inainte de orice set de exercitii fitness. Incalzirea muschilor de la picioare si brate este cea mai importanta, dar nici incalzirea gatului nu trebuie neglij ...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Par ondulat, usor de realizat
Par ondulat, usor de realizatIn tutorialul de mai jos, realizatoarea acestuia, prezinta cateva mici trucuri pentru obtinerea unui par ondulat. Trucurile se pot aplica acasa si nu necesita sa mergeti la un coafor specializat. Timpul in care se poate realiza acest tip de coafura este relativ mic si nu necesita investitii prea mare. Nu ramane, decat sa va spun mult succes in obtinerea coafurii dorite.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii