Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video

Manichiura Party Balloon
Manichiura Party BalloonManichiura Party Balloon este una deosebita si poate fi aplicata in cazul in care doriti sa iesiti in evidenta la o petrecere sau pur si simplu doriti sa va amuzati putin. Este un model de manichiura care implica diverse culori si care necesita rabdare si atentie.
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Machiaj Apus de Soare
Machiaj Apus de SoareBuna, fetelor! In acest tutorial video, Catalina - artistul make up de astazi - prezinta un machiaj numit Apus de Soare. Acesta poate fi aplicat pe timp de seara si nu necesita prea mult timp. Tutorialul creat de Catalina, prezinta foarte bine felul in care se aplica acest machiaj si daca il veti urmari pas cu pas, de abia dupa aceea puteti sa va bucurati de reusita. Nu uitati sa reveniti cu pareri si propuneri, lasand un comentar ...
Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Fitness pentru un corp frumos
Exercitii fitness pentru feteCe femeie nu isi doreste sa aiba un corp frumos si sexy? Toate isi doresc, dar pentru a implini acest vis trebuie sa puneti in aplicare exercitiile prezentate in video tutorialul de mai jos si trebuie sa aveti mare grija la alimentatie, aceasta este foarte importanta. Cateva abdomene si exercitii facute la intensitate maxima, pret de cateva minute zilnic, sunt tot ce ai nevoie.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Coafura Par Creponat
Coafura Par CreponatIncercati sa va creponati parul? Obtineti un par creponat urmand cativa pasi simpli. Coafura Par Creponat este explicata in video tutorialul de mai jos, pas cu pas, nu necesita mult timp, ci doar rabdare si atentie.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Funny
Manichiura FunnyAcest tip de manichiura este destinat tuturor domnisoarelor care vor sa iasa in evidenta. Manichiura Funny este una dintre cele mai dragute si amuzante si poate fi aplicata extrem de simplu, fara prea mult chin. Ceea ce va trebuie pentru acest stil de manichiura este timpul liber si rabdarea, apoi veti putea sa va bucurati de rezultatul obtinut.
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii