Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video

Machiaj in stil Floare de Lotus
Machiaj in stil Floare de LotusBuna, fetelor! Va surprind din nou cu un tutorial foarte bun, oferit de catre Catalina, in care aceasta explica cum se aplica machiajul in stil Floare de Lotus. Este un machiaj excelent care se poate aplica in orice situatie. Tipul in care se aplica poate varia intre 10 si 30 de minute, asta depinzand bineinteles, de experienta fiecareia dintre voi.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fizice pentru sanatate
Exercitii fizice pentru sanatateSanatatea este importanta, iar pentru a ne mentine corpul sanatos trebuie sa acordam atentie alimentatiei si sportului. Este bine sa facem miscare, iar exercitiile fitness prezentate in video tutorialul de mai jos, sunt utile si practice. Tot de ce aveti nevoie acum, este un spatiu si ceva timp in care sa lucrati.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Coafura Sexy
Coafura SexyUrmand acest video tutorial pas cu pas, veti reusi sa obtineti o coafura sexy si un par carliontat. Astfel va veti putea impresiona, atat iubitul sau prietenul cat si persoanele din jur. Este foarte usor de realizata si nu necesita foarte mult timp, doar rabdare si calm.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Facebook
Manichiura FacebookAcesta este un model de manichiura mai nonconformist, daca putem spune asa, este inspirat din mega cunoscutul site de socializare si se potriveste perfect unor adolescente proaspat intrate la liceu sau poate chiar de scoala generala. Manichiura nu este greu de aplicat, iar culoarea predominanta, dupa cum poate v-ati dat seama este albastru.
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Cum sa aplici corect fondul de ten
cum sa aplici corect fondul de tenIn acest tutorial Ioana va invata cum sa aplicati corect fondul de ten. Bineinteles, aceasta este doar o modalitatea de a aplica fondul de ten - nu inseamna ca toata lumea trebuie sa aplice fondul de ten in acest mod. Fondul de ten infrumuseteaza chipul, acoperind zonele pe care doriti sa le ascundeti.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii