Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video

Cum se pun extensiile de par
Cum se pun extensiile de parInvatati pe baza acestui video tutorial cum sa aplicati sau sa puneti singure extensiile de par, fara ajutorul vreunui specialist. Gata cu banii aruncati pe saloane de coafor si specialisti, aveti rabdare, urmariti tutorialul si bucurati-va de succes.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Manichiura de toamna
Manichiura de toamnaIn caz ca doriti ceva nou in viata voastra sau pur si simplu doriti sa schimbati ceva la lookul vostru, va pun la dispozitie un video tutorial care explica aplicarea unui model de manichiura perfecta pentru anotimpul asta racoros. Manichiura de toamna este usor de aplicat si nu necesita mult timp, doar putina rabdare.

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Machiaj retro
machiaj retroMachiaj retro, asa cum si moda retro revine, machiajul retro este unul dintre cele mai sexy lucruri folosite si in zilele noastre. Machiajul retro ramane un machiaj sofisticat si mereu la moda. Multe din vedete folosesc un machiaj retro spre modern.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fitness pentru maini si picioare
Exercitii fitness pentru maini si picioareExercitii fitness pentru stimularea muschilor de la maini si picioare. Acestea sunt cateva exercitii fizice pe care le puteti pune in practica chiar la voi acasa, in camera de zi sau in aer liber. Exercitiile fitness pentru maini si picioare trebuie lucrate la intensitate maxima daca doriti rezultate rapide.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Coafura Christina Aguilera
Coafura Christina AguileraCateva dintre voi vor vrea sa aiba parul carliontat ca al bine cunoscutei artiste Christina Aguilera. Ei bine, acum puteti afla cum ii puteti avea. In acest video tutorial vor fi prezentati pasii cu ajutorul carora puteti obtine o veritabila coafura Christina Aguilera.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii