Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video

Manichiura personalizata
Manichiura personalizataSunt sigur ca iti doresti un model de manichiura personalizat si de aceea iti pun la dispozitie un model personalizat. Este un model de manichiura colorat si usor de aplicat, puteti crea propriile voastre idei intr-un timp util. Aveti nevoie doar de cateva culori si rabdare. Succes!

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Machiaj Smokey Eyes - machiaj de seara
machiaj smokey eyesMachiajul Smokey Eyes este un machiaj de seara care pune accent pe ochi, buzele ramanand naturale. Machiajul Smokey Eyes, cel prezentat in acest videoclip, este un machiaj smokey eyes clasic, ideal pentru cele cu ochii verzi sau albastri. Hidrateaza fata, buzele si zona din jurul ochilor si nu uita sa aplici baza pentru machiaj.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Exercitii pentru un corp sexy
EExercitii pentru un corp sexyCe daca a trecut vara si ai renuntat la costumul de baie, corpul tau trebuie sa fie sexy in fiecare sezon. De aceea trebuie sa te intretii. Cum? Prin exercitii fizice zilnice, prin munca intensa si devotament. Exercitiile fitness prezentate in tutorialul video de astazi sunt perfecte pentru tine si te pot ajuta sa ajungi la un corp super sexy.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Coafura Amy Winehouse
Coafura Amy WinehouseDupa cum bine sitit Amy Winehouse a murit, dar coafura acesteia continua sa faca furori. Daca vreti o coafura Amy Winehouse, nu trebuie decat sa urmariti urmatorul video tutorial. Aplicati pas cu pas trucurile prezentate in tutorial si va veti bucura de reusita.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Kiwi
Manichiura KiwiAi nevoie de modele de manichiura pentru unghiile tale? Ai intrat in pana de idei? Ai ajuns unde trebuie. Astazi iti prezentam modelul kiwi de manichiura, simplu de aplicat si care nu ia prea mult timp. Urmariti video tutorialul pentru mai multe detalii!

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii