Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video

Machiaj business - machiaj de zi
machiaj businessMachiajul business, acest machiaj este perfect pentru cele care lucreaza in mediul de afaceri sau care au legatura directa cu clientii. Machiajul business nu trebuie confundat cu un machiaj de seara. Alege o nuanta naturala pentru buze, insa nu cele puternice.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Exercitii fitness pentru un fund ferm
Exercitii fitness pentru un fund fermExercitiile prezentate in tutorialul de astazi sunt pentru fiecare dintre voi si prezinta cateva modificari si variatii facute atat pentru incepatoarele care nu au echipamentul necesar cat si pentru cele dintre voi care mergeti la sala. Aceste exercitii trebuie facute la intensitate maxima, daca doriti rezultate imediate. Sunt doar cateva dintre exercitiile fitness pentru un fund fer ...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Coafura Gwen Stefani
Coafura Gwen StefaniDaca vreti o coafura ca a bine cunoscutei artiste de muzica pop Gwen Stefani, este bine sa urmariti urmatorul video tutorial in care va sunt prezentate cateva mici trucuri si efecte pe care le puteti folosi in obtinerea unei coafuri ca cea a artistei Gwen Stefani. Urmariti tutorialul!

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Manichiura Hello Kitty
Manichiura Hello KittyManichiura Hello Kitty este un tip de manichiura tineresc destiant adolescentelor, insa daca sunteti mai extravagante puteti incerca aceasta manichiura Hello Kitty, chiar daca ati depasit varsta adolescentei. Este o manichiura simpla si nu foarte greu de aplicat.

Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Machiaj din anii `80
machiaj anii `80Machiaj anii 80, un machiaj care iti va conferi un look retro. Anii 80 sunt reprezentativi prin multitudinea de culori folosite. Acest machiaj foloseste culori inchise, putand fi asortat la orice tinuta eleganta de seara.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii