Femei OK     Forum     Femei OK pe Facebook

Video - De azi nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloane de infrumusetare

Video Machiaj

Video

Exercitii pentru cresterea sanilor II
Exercitii pentru cresterea sanilor IIDupa cum spuneam intr-un articol anterior, exista mai multe exercitii care stimuleaza cresterea sanilor, iar daca simtiti aceasta nevoie, nu ezitati sa puneti in aplicare aceste exercitii. Astazi postez exercitiul cu numarul doi din primul set de exercitii fitness. Poate fi facut cu usurinta acasa, daca aveti acasa doua greutati de maxim 1 kg fiecare.

Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 
Coafura eleganta de toamna
Coafura eleganta de toamnaIn acest video tutorial va este prezentat un model de coafura eleganta care este foarte usor de realizat si nu necesita mult timp. Trebuie doar putina rabdare si cateva minute libere. Este perfecta pentru o seara romantica de toamna.

Categoria: Video Coafuri | Citeste mai departe
 
 
Manichiura pentru adolescente - Stil Pokemon
Manichiura pentru adolescente - Stil PokemonTutorialul video de astazi, prezinta un tip de manichiura pentru adolescente in stil pokemon. Asadar daca vreti sa aveti o manichiura pentru adolescente, personalizata, incercati sa adaptati aceasta manichiura la stilul vostru. Pikachu este doar un model de manichiura pentru adolescente, voua va ramane sa alegeti alt personaj care credeti ca va reprezinta.
...
Categoria: Video Manichiura | Citeste mai departe
 
 
Machiaj Lady Gaga
machiaj lady gagaMachiaj Lady Gaga - Una dintre cele mai in voga cantarete care adora sa fie machiata. Secretul acestui tip de machiaj este ca poti sa aplici pe fata cat de mult fard iti doresti. Poti crea singura combinatiile de culori care te avantajeaza.

Categoria: Video Machiaj | Citeste mai departe
 
 
Exercitii Fitness pentru Sala
Exercitii fitness pentru salaBuna, fetelor! Daca v-ati hotarat sa mergeti la o sala de fitness sau daca deja mergeti la o sala de fitness, v-am pregatit un clip care contine cateva exercitii fitness care pot fi aplicate foarte usor pe aparatale din dotarea salii de fitness. Nu va asteptati sa obtineti rezultate imediate, rabdarea este cheia, iar daca mergeti zilnic, cel putin o ora pe zi la sala de fitness, este foarte ok pentru sanata ...
Categoria: Video Fitness | Citeste mai departe
 
 


Ultimele comentarii